Laptop servis

laptop servis beograd Laptop servis pokriva Beograd, centar i okolna mesta.

Servis laptopova i tabblet računara kao i desktop računara je naš osnovni posao i servisiranjem se bavimo od 2004 godine.

Posedujemo stručnost, profesionalni alat i volju da svaki problem rešimo bez odugovlačenja.

Ukoliko je kvar teško rešiv, konsultujemo kolege iz više servisa u gradu. Takođe, koristimo specijalizovane servisne prostorije poznatih laptop servisa u Beogradu radi sigurne dijagnostike i popravke laptopa. Praktično, u našem servisu je svaka popravka moguća.

 

Popravka i servis laptopova

Neke od usluga laptop servisa i popravke su:

- Instalacija sistema Windows 10, 8, Windows 7, XP, Vista, Linux, MAC. Popravka sistema i upgrade.

- Čišćenje ventilatora (kulera) na procesoru od prašine. Nova termička pasta. Kompletno čišćenje unutrašnjosti laptopa. Čišćenje laptopa. Čišćenje tastature i displeja.

- Popravka ili kompletna instalacija sistema (Windows, Linux).

- Zamena hard diska (SATA, ATA). Bekap, spašavanje, čuvanje podataka sa HDD-a..

- Nadogradnja memorije (DDR 1, DDR2, DDR3), ubrzavanje laptopa.

- Čišćenje kompjutera od virusa, malware-a, trojanaca ... itd. Instalacija antivirusnog programa.

- Popravka elektronike (zamena DC konektora, popravka punjača za laptop ... itd).

- Instaliranje originalnih drajvera i programa. Update drajvera laptopa i operativnog sistema.

- Optimizacija operativnog sistema za brži rad laptopa.

- Umrežavanje laptopa sa ostalim računarima u kući ili na poslu. Podešavanje Wireless mreže.

- Spašavanje podataka sa laptopa koji ne radi.

- Zamena tastature na laptopu. Ne menjamo tastere (dugmiće) pojedinačno.

- Zamena kabla na punjaču laptopa (zamena oštećenog ili pokidanog kabla).

- Zamena i servis ekrana laptopova (displeja) na laptopu (Toshiba, Acer, MSI, HP, Samsung, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony, Asus). Zamena notebook displeja.

 

Ovo je samo ukratko spisak usluga koje možemo da ponudimo. Naravno, postoji još mnogo toga vezano za dijagnostiku i popravku laptop računara. Takođe, lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti i na licu mesta, što znači da možemo doći kod vas radi popravke. Ako je kvar teži, popravka se izvodi u laptop servisu specijalizovanom za takvu vrstu popravke.

Uslovi laptop servisa:

 

- Ako vam je potrebna samo konstatacija kvara (dijagnostika) bez popravke, ova usluga se naplaćuje. Ako kompjuter popravljate kod nas, dijagnostika je besplatna. Cene su na stranici Cenovnik servisa

- Sve popravke se izvode na vaš lični zahtev. Ukoliko unapred znate kvar, u obavezi ste da nam predočite to kako bi smo brže rešili problem.

- Usluge kao što su: čišćenje laptopa, čišćenje prašine, nadogradnja memorije, hard diska i slično traju obično do 1 dan.

- Konstatacija kvara se vrši u roku od 1 - 2 radna dana. Nakon testiranja, javljamo vam ishod kao i predlog za popravku.

- U dogovoru sa vama poručujemo deo za laptop, čija nabavka traje određeno vreme.

- Vi kupujete delove a mi samo ugrađujemo.

- Konstatacija kvara na laptopu se naplaćuje jer dijagnostika često puta zahteva rasklapanje laptopa.

- Ono što drugi nisu mogli da poprave, pokušaćemo mi. Ali, to ne znači da smo u obavezi da vaš laptop popravimo ako ne može. Neki kvarovi kod laptopova su jednostavno preskupi za popravku i ne isplate se.

- Na kupljene nove delove, dobijate garanciju od prodavca od 1 - 5 godina. Ako se dogovorimo da želite ugradnju polovnog dela, dobijate radnu garanciju na ugrađeni deo od 30 dana.

- Vreme potrebno za servis pokvarenog laptopa je od 7 - 14 radnih dana. Ukoliko se ispostavi da laptop nije moguće popraviti, vraćamo vam ga nazad, pri čemu plaćate samo konstataciju kvara.

- Ukoliko imate stari laptop koji želite prodati ili ga nadograditi, posetite stranicu sa polovnim komponetama ili postavite oglas za prodaju laptopa. Polovni računari

 

LAPTOP SERVIS RAČUNARA BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !