POZOVITE SERVIS
064-242-60-60
Kontakt Telefon
064 242 60 60
Adresa servisa
Dimitrija Tucovića 128, Zvezdara, Beograd
Radno vreme
Pon - Pet: 10:30 h - 18:00 h
Subotom: Zakazivanje
Nedeljom samo brzi servis

LAPTOP SERVIS

laptop servis

POPRAVKA LAPTOPOVA

Laptop servis Beograd vrši kompletnu popravku laptopova. Naš servisni centar laptopservis BGD je specijalizovan za sve vrste popravke na laptopovima Apple, Hp, Dell, Lenovo, Asus, Acer, Msi, Toshiba, Samsung, i Gigabyte računarima. Najčešće popravke kvarova i zamene koje svakodnevno obavljamo u servisu su zamena polomljenog ekrana na laptopu, zamena konektora za punjenje, čišćenje laptopa i zamena termalne paste, zamena neispravne tastature, laptop pregreva, stalno se restartuje, gasi se, mrtav ekran, crkla matična ploča, poloven laptop vodom, polomljene šarke, slomljena plastika, oštećeno kućište laptopa ... itd.

Šaljemo samo laptop punjače i baterije za laptopove na adresu preko PostExpress ili Bex kurirske službe.

Ostali laptop delovi se isključivo ugrađuju u servisu.

Mi nismo jedini laptop servis laptopova u Beogradu ali smo pravi laptop majstori koji mogu da poprave baš sve !

Brza popravka laptopa sa garancijom na popravku. Laptop servis Beograd svoje usluge pruža u Beogradu i u celoj Srbiji.

Svaki kvar na laptopu se rešava nakon dijagnostike od strane elektroničara, a cena popravke laptopa se dogovara pre bilo kakve intervencije na matičnoj ploči.

Zato je naš savet da poverenje poklonite laptop majstorima koji se isključivo bave popravkama savremenih elektronskih uređaja, laptopova, računara, tableta, mobilnih telefona ... itd. Radni staž, dugogodišnje iskustvo i preporuke korisnika, prodavaca i ostalih servisa trebalo bi da budu imperativ za izbor servisa latop i desktop računara kakav je upravo naš Laptop PC servisni centar u Beogradu.

INSTALACIJA OPERATIVNOG SISTEMA

Kupili ste nov laptop i potrebno je da se ubaci odnosno instalira operativni sistem Windows ili Linux, na pravom ste mestu. Naš servis odmah radi instaliranje sistema u roku od 90 minuta od momenta kada nam donesete laptop - hitno!

Uz sistem se obavezno instaliraju drajveri i osnovni programi za rad.

Servis laptop računara

Kvar je nepredviđeni trošak ali je potrebno da se otkloni. Važi za sve modele laptopova.

  • Laptop se ne pali, pritiskom na dugme "power" ne reaguje
  • Laptop se pali ali nema slike na ekranu
  • Na laptopu svetle lampice ali nema slike na displeju
  • Ne podiže sistem ili se čuje u pozadini Windows zvuk
  • Laptop računar radi sporo zbog hard diska pa je potrebna ugradnja SSD
  • Tastatura na laptopu ne radi
  • Laptop ima problem sa punjenjem - zeza ulaz za punjač
  • Laptop ne može da uhvati ni jedan WiFi signal
  • Laptop se ne pokreće i pišti - beep 2, 3, 5, 6 puta - Zvučni signali su pomoć serviserima da otkriju kvar

Laptop servis u Beogradu - Popravka laptop računara, dijagnostika kvara, popravka hardvera i softvera na laptopu uz povoljne cene i profesionalne usluge. Posedujemo stručnost, profesionalni alat i stručne servisere da svaki problem rešimo bez odugovlačenja. Mi nismo najbolji ali smo sigurno bolji od drugih koji svakodnevno kopiraju naše ideje i informacije sa sajta. Smisao nije u kopiranju već u inovaciji i i originalnosti što mnoge sputava da uopšte mogu postati nešto nalik nama.

Servis laptopova u Beogradu

ACER LAPTOP SERVIS

acer laptop servis

ACER laptopovi i dalje drže do kvaliteta i pristupačne cene. Nova generacija laptopova ovog proizvođača je izuzetno brza i kadar da uradi baš sve što tražimo od laptopa. Pre svega zbog vrlo povoljne cene, dobre podrške, ali i marketingau, Acer laptopovi zavređuju pažnju. Sve u svemu, ACER je jako dobar laptop koji ima svoj odličan cenovni rang, ali i rang kvaliteta. Jedino na šta se korisnici žale kod Acera jeste niska autonomija baterije i povećano grejanje laptopa, što i nije tako strašno, obzirom da ACER radi perfektno pod svim okolnostima. Praktikujte da obavezno uz Acer laptop kupite i postolje sa kulerima za hlađenje laptopa. Acer laptop servis vam može ponuditi veoma kvalitetna postolja po vrlo pristupačnoj ceni.

Naš Acer laptop servis većinu popravki radi na licu mesta. Osim kada je kvar teži pa je potrebno uraditi detaljniju dijagnostiku na uređaju.

APPLE LAPTOP SERVIS

apple laptop servis

Apple laptop servis Beograd vrlo rado predlaže kupovinu Apple laptopova svima kojima je zbog posla potrebno da imaju brz i stabilan računar koji može odgovoriti svim zahtevima korisnika. Kupovina Apple laptopa je pun pogodak i poznato je da je kvalitet ovih uređaja na vrhunskom nivou. Naš apple laptop servis vrši kompletnu popravku svih modela laptopova, tableta/ipad uređaja, iphone telefona i dodatne opreme. Apple laptop servis u beogradu vrši popravke laptopova, desktop, tablet uredjaja i iphone mobilnih telefona. Poseban akcenat trenutno stavljamo na naš iPhone servis koji svakodnevno ima sve više klijenata a izbog činjenice da smo servis i servisere za Apple osposobili za najkomplikovanije popravke pa ćete sigurno biti zadovoljni našim uslugama.

Treba vam čišćenje MAC laptopa, zamena displeja, baterije, laptop se ne pali, ako vam se polomio ekran na iPhone, MAC, iPad, ili je samo naprslo staklo. Ukoliko je baterija loša ili se telefon, laptop ili tablet ne puni. Postoji problem sa kamerom ili zvukom, tu smo mi da vam pomognemo. Pozovite nas ili dođite u naš servisni centar.

ASUS LAPTOP SERVIS

asus laptop servis

Asus laptopovi su u samom vrhu po oceni korisnika. Asus je poput HP i DELL laptopova krenuo u osvajanje tržišta kvalitetom od starta. Može se pohvaliti odličnim dizajnom, grafikom i upotrebljivošću. Kvalitetna plastika je otporna na habanje, šarke su osim kod modela UX dobre, kao i tastatura. Autonomija baterije je na zavidnom nivou. Sve u svemu, Asus laptop je pravi izbor za korisnike koji žele da izvuku najbolje performanse za grafičku i video obradu. Naročito je ROG serija laptopa donela vrhunske performanse za gejmere i korisnike koji rade grafički dizajn i video obradu. Dakle, ako vam je potreban laptop za rad u AutoCad, Photoshop, 3D Max, Corel ... naš servis računara predlaže kupovinu Asus Rog-a. Za one koji suviše za mobilnu varijantu, da je laptop lako prenosiv i zgodan za putovanje, preporuka je serija UX, gde takođe imamo odlične modele kojima se ekran rotira 360 stepeni, takozvani flip modeli. Mala zamerka kod svih UX 3 serije laptopova je vrlo krhko kućište te se često ovi laptopovi nađu kod nas u servisu upravo zbog sređivanja kućišta i zamene šarke.

Asus servisni centar vam stoji na raspolaganju za sve vrste popravke kao i softverska podešavanja. Ukoliko imate problem sa instalacijom sistema na Asus VivoBook verovatno ćete doći kod nas kako bi se uradio upgrade biosa. Takođe, vrlo čest kvar kod svih Asus laptopova jeste DC konektor.

DELL LAPTOP SERVIS

dell laptop servis

Dell laptop servis 100% uspešno popravlja sve modele ovih laptopova, bilo da su van garancije ili su još uvek pod garancijom. Svejedno, imamo kompletno sve što je potrebno za vaš DELL laptop. Često puta smo čuli od korisnika reči: " Ništa bez DELL-a". Dakle, nije samo reč o tome da su korisnici zadovoljni već i proizvođači koji su u ovaj laptop uložili puno truda i kvaliteta. Vremenom se DELL laptop transformisao u veoma moćnu mašinu za najzahtevnije korisnike računara. Cena je možda ograničavajući faktor kod kupovine, jer DELL ne pretenduje jeftinim varijantama i prosečnim varijantama. Na taj način, DELL je pravi izbor ako želite kvalitet, brzinu i sigurnost. Treba pratiti akcije svih poznatijih prodavaca laptopova, pa tako se često recimo na popustu može kupiti dobar dell laptop uz uštedu i do par stotina evra.

Najčešći kvarovi na DELL laptopovima su svakako hardverske prirode i uglavnom je to oštećenje DC konektora, na tastaturu je prosuta tečnost pa je došlo do kvara na matičnoj ploči laptopa. Standardno, ni dellovi laptopovi nisu pošteđeni od loma ekrana.

FUJITSU SIEMENS LAPTOP SERVIS

fujitsu laptop servis

Fujitsu Siemens laptopovi dolaze iz Nemačke i spadaju u red vrlo kvalitetnih laptopova. Iskustva korisnika su podeljena kada je reč o pouzdanosti, ali sve u svemu Fujitsu ima dobar odnos cene i kvaliteta. Ono što platimo to i dobijamo. Postoji više dobrih modela laptopova kao što su (esprimo, lifebook, ultrabook ... itd). Kada govorimo o trenutnoj situaciji na tržištu, jasno je da u ponudi nemamo zastupljene Fujitsu laptopove koliko i ostale brendove. Sporadično naiđemo na akcijske cene Fujitsu LifeBook modela sa i3, i5 ili i7 intel procesorima, pri čemu je cena takvih laptopova vrlo prihvatljiva. Kao i kod svakog drugog laptopa, i kod Fujitsu-a je neophodno proveriti hardversku strukturu prilikom kupovine jer ne mora da znači da ste pazarili dobar laptop ako ste ga platili podebelo.

Kada je u pitanju servis Fujitsu laptopa, popravka se najčešće odnosi na sređivanje ulaza za punjač, često ume da zabaguje paljenje pa imamo situaciju kada se laptop ne pali ili se pali i svetle sve lampice ali nema slike na ekranu. Naš servis je specijalizovan za ovaj brend laptopova.

HP LAPTOP SERVIS

hp servis

HP laptopovi za kućnu i poslovnu upotrebu imaju dovoljno dobru tradiciju i kvalitet. Svojim modernim dizajnom i moćnim hardverom zauzimaju veoma visoko mesto na tržištu. Bukvalno imaju laptop za svakoga. Cena laptopova je vrlo povoljna pa je i to jedan od razloga što se u Srbiji HP odomaćio i zauzeo lepo mesto u celokpunoj prodaji. HP inače ima odličnu podršku i nije se još uvek dogodio slučaj da je neko ostao bez brzog servisa kada se dogodi bilo koja neprijatnost sa laptopom. Serija HP ProBook i EliteBook spadaju u klasu koja će se rame uz rame nositi sa svim ostalim laptopovima na tržištu. Naravno, moramo vam odmah skrenuti pažnju na to da ne očekujete jeftin laptop sa vrhunskim performansama - to HP ne pravi i nikada nije pretendovao tome.

HP laptop servis u Beogradu radi sve moguće popravke na laptopovima koji su pokvareni, imaju problem sa matičnom pločom, polomljen ekran, tastatura ne radi, prosuta tečnost preko laptopa, ne radi ulaz za punjač - DC konektor, nema slike na HDMI, nema WiFi signala, zeza USB port ili je LAN konektor pokvaren.

LENOVO LAPTOP SERVIS

lenovo servis

LENOVO je u trenutku pisanja ovog teksta treći/četvrti najveći proizvođač računara u svetu, a svoje laptopove najviše plasira u Kini. Ovaj laptop je veoma pouzdan i vrlo dobrog kvaliteta. Ono što ih izdvaja od ostalih laptopova je svakako odličan kvalitet izrade. Često puta korisnici kažu da su zadovoljni Lenovom jer je tastatura veoma otporna, kao i plastika, na grebanje, udarce ... itd. Mi nismo pokušavali da testiramo ovaj laptop na slična opterećenja ali ga svakako preporučujemo i kao povoljan laptop u smislu odnosa cene i kvaliteta. Serija IdeaPad 100 je u Srbiji otvorila široka vrata svim ostalim novim modelima pa danas imamo zaista dobre laptopove po vrlo pristupačnoj ceni. Uglavnom kod Lenovo-a važi pravilo da je skuplji laptop bolji laptop.

Najčešći kvarovi na LENOVO laptopovima jesu polomljene šarke, plastika oko ekrana, polomljen ekran, oštećeno donje kućište, gornje kućište, vrlo često DC konektor punjenja / ulaz za punjač ume da nastarada zbog nepažnje korisnika. Tastature su bolja strana ali nisu otporne na tečnost, pivo, sok, vodu, kafu ... pa budite pažljivi.

MSI LAPTOP SERVIS

msi servis

MSI laptopovi dolaze od poznatog Tajvanskog proizvođača. Msi ima vrlo dobar kvalitet izrade, stabilnost u radu i dobru podršku koji su samo neki od aduta kojima se MSI pozicionira na našem tržištu. Nova MSI Modern serija laptopova je izuzetnog kvaliteta. Korisnici koji imaju MSI laptopove su zadovoljni njima. Msi serije laptopova su zaista vrhunske, što mi kao serviseri stalno vidimo na svakom modelu, prilikom rasklapanja svakog laptopa. Očigledan je kvalitete izrade i detaljizam, a mala zamerka jedino ide na ne baš dobro rešenje za hlađenje laptopa, odnosno rashladna grana na msi laptopovima je oduvek po nama bila malo zanemarena, što nije tako strašno kada se uzme u obzir kompletna ocena ovog laptopa.

Servis MSI laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa. MSI bi kao i svaki drugi laptopa trebalo držati na stalku sa ugrađenim ventilatorom za hlađenje u danima kada je temperatura vazduha iznad 35 C.

SONY LAPTOP SERVIS

sony servis

Sony laptop vas neće izneveriti ni svojim kvalitetom ni cenom. Ako planirate kupovinu laptopa koji će vam služiti za kancelarijske poslove, predlažemo vam da razmislite dva puta. Često nam za svakodnevne administrativne poslove nije potreban preterano jak računar. Stoga bi kupovina skupih modela bilo bacanje para. Sony Vaio daje odličan kvalitet po vrlo povoljnoj ceni. Korisnici kojima je potreban laptop zbog prezentacija, predavanja, korišćenje projektora, vrlo često se odlučuju upravo za neki od Sony Vaio modela sa Flip mehaniznom. Ovi laptopovi nisu baš jeftini ali takođe moramo napomenuti da se i do rezervnih delova vrlo teško dolazi pa treba biti racionalan priliko kupovine laptopa. ako niste sigurni koji laptop kupiti, predlažemo vam da nas pozovete kako bi smo vam dali dobre ponude.

Servis SONY laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za sve modele Sony laptopova. Ukoliko nemamo na stanju rezervni deo za zamenu, maksimalno čekanje na porudžbinu je od 48 h do 7 radnih dana. Sony laptop servis obavlja dijagnostiku kvarova na svim laptopovima.

SAMSUNG LAPTOP SERVIS

samsung servis

Samsung laptop vas neće izneveriti ni svojim kvalitetom ni cenom. Ako planirate kupovinu laptopa za svakodnevni posao, uključujući surfovanje na internetu, kucanje tekstova, Youtube, onda vam neki laptop iz nove Samsung Flash serije može biti opcija. Ako vam treba jak laptop, onda bi to sigurno bio neki lp iz NP serije recimo NP 760, gde i7 procesor hendla celu priču, uz brz SSD i DDR4 od 16 GB. Da ne pričamo o grafičkoj kartici intel UHD 620. Cene su vrlo šarenolike pa morate pogledati najmanje 10-ak ponuda od 10 prodavaca kako bi ste došli do najbolje cene. Možete se osloniti i na naše iskustvo pa nas pozovite ako vam treba savet za kupovinu laptopa. Samsung oduvek daje odličan kvalitet po vrlo povoljnoj ceni.

Najčešći kvarovi na DELL laptopovima su svakako hardverske prirode i uglavnom je to oštećenje DC konektora, na tastaturu je prosuta tečnost pa je došlo do kvara na matičnoj ploči laptopa. Standardno, ni dellovi laptopovi nisu pošteđeni od loma ekrana.

TOSHIBA LAPTOP SERVIS

toshiba servis

Toshiba na koju smo navikli, da dolazi iz Japana, da je jeftina, brza, moćna i kvalitetna ... ostala jeste takva samo ne jeftina. Zapravo, ovaj japanski proizvođač laptopova se opredelio za izradu laptopova za samo najzahtevnije korisnike sa dubljim džepom. Dugo su nas uveseljavali modeli C i L serije koji su najkupovaniji bili u periodu od 2010 do 2014 godine kod nas pa i svuda u svetu. Određeni finansijski problemi su naterali Toshibu da se opredeli za novi pravac u proizvodnji laptopa koji će biti u klasi svih ostalih jakih laptopova a da pri tome nađe svoje kupce širom sveta. U jedno momentu se pojavio deficit na našem tržištu jer je potražnja za tako skupim laptopovima opala. Realno, kako su svi proizvođači manje više podigli cene , onda se došlo do kompromisa gde pouzdano možemo tvrditi da je Tošiba nenadmašiva po pitanju kvaliteta. Proverite zašto je Tecra Dynabook vrhunski laptop u 2020 godini.

Toshiba laptop servis je specijalizovan za popravke svih modela laptopova. Bukvalno imamo svaki rezervni deo za bilo koji Tošibin laptop. Dajemo dovoljno dugu garanciju na svaku popravku a radimo i otkup polovnih ispravnih i neispravnih laptopova.