Održavanje računara

održavanje računara

Održavanje računara je usluga koja se najviše isplati firmama i pojedincima koji non-stop rade na računarima, laptopovima, serverima i čiji su računari izloženi amortizaciji više i duže nego računar prosečnog korisnika. To znači da svakodnevni rad na računaru u smislu kucanja teksta u wordu ili gledanje serija, youtube, kopiranje fotografija ... nije posao koji zahteva redovno ili mesečno održavanje računara.

Održavanje računara je po pravilu trebalo da bude usluga koja se zasniva na ugovoru koji propisuje šta tačno ista obuhvata. To znači da se servis obavezuje da vaš raunar ili računarski centar permanentno ili povremeno održava na osnovu potrebe i mogućnosti.

U principu, pod održavanjem računara se podrazumeva dijagnostika rada PC uređaja, otkrivanje eventualnih propusta ili grešaka u radu, dodatno optimizovanje sistema. Ako je potrebno zameniti određeni deo na računaru onda to zahteva često i dodatne usluge koje se fakturišu posebno ili su već ugovorom obuhvaćene. Naš servis računara ne naplaćuje dodatno ugovorene usluge dok se eventualno delovi koji se menjaju posebno fakturišu (hard disk, ssd, matična ploča, punjač, baterija ... itd).

ŠTA OBUHVATA ODRŽAVANJE RAČUNARA ?

  • Osnovna dijagnostika kvara besplatna
  • Provera ispravnosti hard diska/SSD-a, CPU, RAM, grafičke karte i napajanja
  • Provera računara/laptopa na viruse i malware-e
  • Ažuriranje drajvera i update BIOS-a ako je potrebno
  • Detaljno čišćenje računara, 6 meseci ili godišnje po dogovoru
  • Provera komunikacije sa štampačem, WIFI
  • Bekap (zaštita) i spašavanje podataka na računarima i laptopovima

PREDNOSTI MESEČNOG ODRŽAVANJA RAČUNARA

Mesečno održavanje računara obezbeđuje viši nivo sigurnosti jer se na taj način minimalizuje vremenski period potreban za bekap podataka, što znači da je bezbednost podataka podignuta na najviši nivo. Naš servis računara i laptopova nudi sve opcije za održavanje računara u potrebnom vremenskom intervalu, povremeno ili stalno.

Ugovor o mesečnom održavanju obuhvata posebne aktivnosti servisa ako dođe do problema, hitan izlazak na teren i rešavanje kvarova u toku radnog vremena bez zastoja, bez prekida u radu. Takođe, naš servisni centar poseduje zamenske računare koji mogu da premoste rad pokvarenog računara na određeno vreme. Ova usluga se ne naplaćuje dodatno.

Imajte na umu da se sve može popraviti ali trajno oštećeni i izgubljeni podaci se nikako ne mogu vratiti !

Cena održavanja računara

Cena održavanja računara je stvar dogovora i mi ćemo vam ponuditi nekoliko opcija i mogućnosti za plaćanje. Cene na mesečnom nivou se kreću već od 2500 din. Za sve informacije u vezi paketa i akcija možete nas kontaktirati.

 

Održavanje računara Beograd

Ne rizikujte i ne ostavljajte svoje podatke i poslovanje nezaštićenim!

Poverite posao održavanja računara profesionalcima.

1
Održavanje kompjutera može biti na licu mesta ili u servisu
2
Nema dodatnih troškova, besplatne konsultacije
3
Garancija servisa na delove i usluge. Fakturisanje na ime firme