Popravka slušalica

popravka slusalica

Specijalna usluga našeg servisa računara je popravka slušalica za laptopove, mobilne telefone i desktop računare kao i bluetooth slušalica višeg kvaliteta koje se koriste za support, online podršku, stalnu video konferenciju ... itd. U principu, procedura je jednostavna. Servis slušalica podrazumeva da se najpre uradi detektaža kvara a zatim obavi popravka. Nakon toga zovemo klijenta kako bi smo ga obavestili o problemu, ceni, vremenu ... itd.

U poslednje vreme se slušalice puno koriste za online rad, tehničku podršku, komunikaciju koja zahteva i preko 10 h aktivnih radnih sati dnevno. Za takav rad su potrebne kvalitetne slušalice koje imaju integrisane opcije i koje su izdržljive u mehaničkom smislu. Ipak, iako je u pitanju i najbolji brend i skupe slušalice se pokvare a onda ih je potrebno popraviti na pravi način.

Kada se slušalice popravljaju a kada treba zameniti slušalice ?

 • Slušalica ne reaguje kada se uključi
 • Slušalice se slabo čuju zbog prljavštine
 • Zvučnici na slušalicama su pokvareni, probile su membrane
 • Začepljena zaštitna rešetka na slušalicama
 • Oštećen konektor - bananica na slušalicama
 • Kablovi slušalica su u prekidu ili su pokidani
 • Poremećen WiFi / Bluetooth kod modernih bežičnih slušalica
 • Polomljena plastika - nosači ili klizači su oštećeni, šina deformisana
 • Slušalice na preklop su pukle u zglobu i zglob ne može da se vrati nazad
 • Oštećena koža ili tekstil na slušalicama se menja ako je ima u nabavci
 • Baterija slabo drži, kratko traje ili se brzo isprazni u toku razgovora
 • Slušalice su ispale i sada ne mogu da se povežu na telefon preko blututa

Popravka slušalica je isplativa u slučaju da se radi o kvaru koji se može bezbedno otkloniti standardnom metodom malog servisa koji podrazumeva da se slušalice rasklope, da se testira ispravnost zvučnika pojedinačno L/R. U slučaju da mali servis ne može biti urađen kako treba onda se obavezno radi zamena zvučnika na slušalicama. U slučaju da su pokvarene bežične slušalice, procedura je slična.

Oštećen konektor slušalica

Najčešći kvar na slušalicama je kada je u pitanju žica - prekid žice. Ali, nije uvek baš žica problem jer sam konektor može biti izlizan, potrošen, posebno ako je ženski konektor trvđi ili na žalost plastičan i kontakti su popustili vremenom. Konektore (bananice) menjamo u tri varijante - plastični jeftini, srednje skupi metalni srebrni i super kvalitetni zlatni konektor, sa minimalnom garancijom od 6 meseci.

Pokvaren zvučnik na slušalici

Vrlo redak problem ali se dešava, čak i da voda uđe preko membrane i napravi problem. Naš servis slušalica ima na lageru sve potrebne zvučnike za slušalice tako da kada je pokvaren zvučnik, njega menjamo u toku jednog radnog dana. Naravno, govorimo samo o brendiranim i skupocenim slušalicama jer se jeftini modeli prave i sklapaju tako da nema rezervnih delova i služe za jednokratnu upotrebu.

Popravka bluetooth slušalica

Naš servis radi isključivo popravku bluetooth slušalica, kvalitetnih sluški za laptop, mobilni telefon i sve ostale vrste slušalica. Naravno, popravka će biti razmatrana samo ako se radi o kvalitetnim slušalicama koje imaju neku vrednost i kod kojih se popravka isplati.

Sennheiser, JBL, Sony, Apple Air Pods 1, 2 pro / Pro, 3 Gen, Huawei, Samsung, Xiaomi, Pioneer, Jabra ... itd, mogu se slobodno uzeti u razmatranje.

Ne radimo otkup slušalica !

 

Procedura popravke slušalica

Naš servis za slušalice vrši popravku slušalica relativno brzo. Možete slusalice doneti kod nas ili ga poslati preko kurirske službe, dobro upakovane kako ne bi došlo do mehaničkog oštećenja.

1
Donesite slušalice u servis ili ih pošaljite preko bezbedne kurirske službe
2
Nakon provere javljamo vam ishod i cenu popravke, cena zavisi od vrste oštećenja
3
Preuzimate slusalice lično ili vam šaljemo popravljene na adresu