Popravka monitora

popravka stampaca

Naš servis monitora vrši sve moguće popravke. Popravka monitora podrazumeva da se najpre uradi detektaža kvara a zatim obavi popravka. Nakon toga zovemo klijenta kako bi smo ga obavestili o problemu, ceni, vremenu ... itd.

Šta sve podrazumeva servis monitora ?

  • Monitor nema sliku (ne baca sliku)
  • Monitor je fizički oštećen
  • Displej na monitoru je naprsao
  • Displej monitora treperi
  • Elektronika na monitoru ima problem
  • Monitor je stalno u Standby režimu
  • Osvetljenje je loše, postoje duhovi (fleke)

Popravka monitora je isplativa u slučaju da se radi o kvaru koji se može bezbedno otkloniti standardnom metodom malog servisa koji podrazumeva da se monitor rasklopi, detektuje kvar i brzinski sredi. U slučaju da je neophodno srediti elektroniku monitora ili je potrebna zamena displeja onda se radi o velikom servisu.

Zamena displeja - panela

Naš servis radi zamenu displeja - panela na monitorima svih poznatih brendova (HP, BenQ, DELL, Samsung, LG, AOC ... itd)..

Čišćenje ekrana

Ako niste sigurni kako da fino očistite vaš ekran na monitoru onda se obratite nama. Nikako nije poželjno čišćenje raditi pomoću čistog alkohola i deterdženata. Ni obična voda se ne savetuje. Ekran se čusti čistom mikrofiber krpom uz pomoć smeše destilovane vode sa malim dodatkom izopropil alkohola i nekog nejonskog surfaktant-a. Naravno, bolje je kupiti već gotovo sredstvo za čišćenje kao što je recimo TOPY sprej za čišćenje koje je bezbedno i sasvim efikasno u otklanjanju svoh vrsta nečistoća sa ekrana na laptopu, mobilnom telefonu, tabletu, monitoru, TV-u.

Otkup monitora

Ako ne znate šta ćete sa vašim starim ispravnim monitorom, pozovite naš servis i informišite se o uslovima za otkup. Otkljujemo samo ispravne i novije modele monitora, ne starije od 5 godina.

 

Procedura popravke monitora

Naš servis vrši popravku monitora relativno brzo. Naravno, ako je kvar takve prirode da je potrebno poručivati delove iz uvoza, onda popravka može biti nešto duža ali će vas naša servisna služna svakako obavestiti o tome.

1
Donesite vaš monitor ili ga pošaljite
2
Nakon provere javljamo vam ishod i cenu popravke
3
Preuzimate monitor lično ili vam šaljemo popravljen monitor na adresu