Popravka laserskih štampača

popravka stampaca

Naš servis se bavi isključivo popravkom laserskih štampača svih poznatih brendova (HP, Canon, Lexmark, Samsung, Ricoh, Kyocera). Servis štampača podrazumeva da se najpre uradi detektaža kvara a zatim obavi popravka. Nakon toga zovemo klijenta kako bi smo ga obavestili o problemu, ceni, vremenu ... itd.

Obavezno nas pozovite pre donošenja štampača u servis !

Koje sve usluge pruža naš servis laserskih štampača?

  • Štampač ne štampa
  • Štampač ne uvlači papir
  • Štampač uvlači krivo papir i zaglavi
  • Štampač neće da se uključi
  • Štampač ne reaguje na komandu "print"
  • Štampač ne detektuje toner / kasetu sa prahom
  • Štampač štampa bledo ili sa linijama

Popravka štampača je isplativa u slučaju da se radi o kvaru koji se može bezbedno otkloniti standardnom metodom malog servisa koji podrazumeva da se štampač rasklopi, detektuje kvar i brzinski sredi. U slučaju da je neophodno srediti elektroniku štampača onda se radi o velikom servisu.

Zamena / dopuna tonera

Naš servis za laserske štampače radi dopunu i zamenu tonera odnosno reparaciju po sistemu - dobijate napunjen toner a ostavljate vaš prazan na punjenje. Cena zamene ili dopune tonera je povoljna.

Čišćenje rolera

Često se dešava da su roleri potrošeni i zbog toga štampač ne uvlači papir kako treba ili ima poteškoća. Naravno, roleri se ne popravljaju već se moraju zameniti.

Upao mi neki predmet u štampač

Postoji često situacija da neki sitniji predmet upadne u štampač i zaglavi pa onda imamo situaciju da štampač ne može da radi normalno. Ako je moguće da se isti izvuče bezbedno bez potrebe da se štampač rasklapa onda možete sami pokušati nekom dužom pincetom. Ako je zapao duboko i nije moguće da se izvadi bez rasklapanja onda nam donesite štampač. U svakom slučaju nemojte paliti štampač jer se mogu polomiti razni delovi unutar samog štampača.

 

Procedura popravke štampača

Naš servis vrši popravku štampača relativno brzo. Naravno, ako je kvar takve prirode da je potrebno poručivati delove iz uvoza, onda popravka može biti nešto duža ali će vas naša servisna služna svakako obavestiti o tome.

1
Donesite vaš štampač ili ga pošaljite
2
Nakon provere javljamo vam ishod i cenu popravke
3
Preuzimate štampač lično ili vam šaljemo popravljen štampač na adresu